Om Ikadan Sport & Fritid A/S

Ikadan Sport & Fritid A/S er en innovativ leverandør af stationære og mobile boldspilbaner til både den private og offentlige sektor.
 
Ikadan Sport & Fritid A/S er en del af Ikadan System A/S, der i mere end 20 år har beskæftiget sig med udvikling og markedsføring af systemkomponenter i plast til sport, fritid og agro sektoren, der i dag sælges i mere end 30 lande.
 
Nytænkning og produktudvikling er nøgleord, som har været medvirkende til, at Ikadan System har succes som leverandør af produkter i plast.
 
Vi får bl.a. inspiration til at skabe nyt gennem dialog med kunderne. Disse input, kombineret med viden om mulighederne i plast, bruger vi som grundlag for at videreudvikle eksisterende produkter og udvikle helt nye. Plast gør mange ting - såsom montering og rengøring – nemmere, og så tåler plast en hård behandling.
 
Ikadan Sport & Fritid A/S har egen produktion i Danmark. Mange har af konkurrencemæssige årsager flyttet produktionen til lavtlønslande. Vi har i stedet valgt at satse på et fuldautomatisk produktionsanlæg, fordi det giver os mulighed for nytænkning og hurtig omstilling af produktionen. Med produktionen her i landet kan vi desuden tilpasse produkterne til den enkelte kunde. Vore emner håndteres af robotter, og vi kan således levere vore produkter i plast til absolut konkurrencedygtige priser.
 
Ikadan består ligeledes af Ikadan Plast A/S, der beskæftiger sig med salg og produktion af sprøjtestøbte plastemner, samt salgs- og datterselskabet Ikadan System USA Inc. i North Carolina, USA.

 

 

Ikadan Sport & Fritid A/S | Højris Allé 89 | DK-7430 Ikast | Denmark
Tel.: +45 96 60 64 00 | Fax: +45 96 60 64 36 | ikadan@ikadan.dk