Brochure

 

Think plastic...
 
Det er svært at forestille sig en verden uden plast.
 
Materialet er blevet en uadskillelig del af vores tilværelse, og det indgår i flere og flere sammenhænge – nogle gange som delkomponent, andre gange som færdigt produkt. I dag findes der tusindvis af forskellige plastmaterialer med vidt forskellige og unikke egenskaber. Det kan f.eks. være hårdt, blødt, farverigt, opal eller transparent. Der er således ikke tale om ét enkelt materiale til et begrænset formål, men om et utal af materialer til ubegrænsede formål.
 
Den nyeste teknologi
En af de vigtigste forudsætninger for at være en konkurrencedygtig produktionsvirksomhed på det globale marked er, at produktionsapparatet fungerer optimalt – hver dag, hele året rundt. Ikadan Plast er teknologisk førende og råder over en af markedets mest avancerede maskinparker. En maskinpark, der fungerer fuldautomatisk med CNC-robotter og computerovervåget produktion, som sikrer en høj kvalitet og lave produktionsomkostninger for vores kunder.
 
Rekvirer brochure
De er meget velkommen til at kontakte os for at rekvirere et eller flere eksemplarer af brochuren. plastemner, samt salgs- og datterselskabet Ikadan System USA Inc. i North Carolina, USA.

 

 
 

Ikadan Sport & Fritid A/S | Højris Allé 89 | DK-7430 Ikast | Denmark
Tel.: +45 96 60 64 00 | Fax: +45 96 60 64 36 | ikadan@ikadan.dk